ΕΤΗΣΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΚΟΠΗΣ ΠΙΤΑΣ 2023

Το Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2023 πραγματοποιήθηκε η Ετήσια Εκδήλωση Κοπής Πίτας του Συλλόγου μας στην κατάμεστη αίθουσα θεάτρου των εκπαιδευτηρίων "Ο Πλάτων". Επρόκειτο για μία ιδιαίτερη στιγμή, καθώς τα έτη 2021 και 2022 λόγω Covid-19 οι εκδηλώσεις μας είχαν πραγματοποιηθεί μέσω διαδικτύου και πράγματι, τα συναισθήματα ήταν έντονα μετά από ένα τόσο μεγάλο διάστημα αποχής από μία τέτοια λαμπρή στιγμή.

Στην Εκδήλωση παρευρέθηκαν: Ο Χρυσός Ολυμπιονίκης του Ταεκβοντό Κος Μιχάλης Μουρούτσος, ο Βουλευτής Αν. Αττικής Κος Οικονόμου Βασίλης, ο Αντιπεριφερειάρχης Μεταφορών και Επικοινωνιών Κος Γιαννακόπουλος Βασίλης, ο π. Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής και επικεφαλής της "Νίκης των Πολιτών" Κος Σταθόπουλος Γιάννης, ο δημ. σύμβουλος επικεφαλής των ενεργών πολιτών "ΑλλάΖουμε" και υποψήφιος Δήμαρχος Κος Μυλωνάκης Γιάννης, ο δημ. σύμβουλος επικεφαλής της "Μία Γενιά Μπροστά" και υποψήφιος Δήμαρχος Κος Μουστόγιαννης Αλέξανδρος, Αντιπρόεδρος ΔΗΜ Τ.Ο. Ν.Δ. Κα Ρουμελιώτη Δώρα, ο Φυσικοθεραπευτής του Συλλόγου Κος Σαλούρης Γιάννης, καθώς και η Πρόεδρος του Δ.Σ. του Συλλόγου Κα Σακκά Λυδία και η Γεν. Γραμματέας Κα Φουντουλάκη Ελένη.

Οι θεματικές ενότητες όπως αποτυπώθηκαν και στην πρόσκλησή μας αφορούσαν:

 • Απονομές ζωνών και διπλωμάτων
 • Βραβεύσεις Διακριθέντων
 • Προβολή Photos & Videos
 • Κληρώσεις Δώρων

Δεν μείναμε όμως εκεί. Ο χαρακτήρας της Εκδήλωσής μας αυτή τη φορά ήταν πολυδιάστατος. Κάποια από τα σημαντικότερα σημεία ήταν:

 • Η έναρξη της Εκδήλωσης από τον ιδρυτή του Συλλόγου, Πανελληνιονίκη, Διαιτητή Ολυμπιακών Αγώνων 2004 και Head of Team Κο Κουκουλέτα Δημήτρη
 • Η μνεία στον πρόσφατα αδικοχαμένο από την επάρατο Δις Αργυρό Ολυμπιονίκη Αλέξανδρο Νικολαΐδη με αναδρομή στην καριέρα του και στο αποτύπωμα που αφήνει στην κοινωνία
 • Η τιμητική παρουσία του Χρυσού Ολυμπιονίκη Μιχάλη Μουρούτσου, ο οποίος αναφέρθηκε στην κοινή του πορεία με τον Αλέξανδρο Νικολαΐδη, στις αξίες που πρεσβεύει ο αθλητισμός, ενώ στη συνέχεια απένειμε τιμητικές πλακέτες στους διακριθέντες αθλητές μας και φωτογραφήθηκε με τους κατόχους μισής μαύρης και μαύρης ζώνης του Συλλόγου
 • Το αφιέρωμα με στιγμιότυπα από το Σεμινάριο Καρδιοπνευμονικής Αναζωογόνησης πιστοποιημένο από το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Αναζωογόνησης, που διοργανώθηκε από την Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία στον χώρο του Συλλόγου μας το περασμένο έτος και έδωσε την ευκαιρία στα άτομα του εργατικού δυναμικού του Συλλόγου μας να εκπαιδευτούν σε Πρώτες Βοήθειες, ΚΑΡΠΑ, χρήση αυτόματου εξωτερικού απινιδωτή, θέση ανάνηψης κ.α. και να πιστοποιηθούν ώς ανανήπτες από το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Αναζωογόνησης. Μία δράση που υποσχόμαστε ότι θα διοργανώσουμε εκ νέου εντός του 2023, αυτή τη φορά για τους ενδιαφερόμενους γονείς αθλητών μας. Δεσμευτήκαμε δε, να προβούμε σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες ούτως ώστε να δημιουργήσουμε επιπλέον πόρους και να αποκτήσουμε  Αυτόματο Εξωτερικό Απινιδωτή εντός του 2023.
 • Η αναφορά στην κοινωνική δράση του Συλλόγου με τη συνεισφορά των μελών σε 3 δομές της περιοχής μας: 1) Η συγκέντρωση και παράδοση τροφίμων και ειδών προσωπικής υγιεινής στην Στέγη Γερόντων "Ο Άγιος Νεκτάριος", 2) Η συγκέντρωση και παράδοση ειδών προσωπικής υγιεινής στην Εστία Κοριτσιού "Φιλοθέη η Αθηναία" και 3) Η προσφορά αιμοδοσίας στον Ι.Ν. Προφήτη Ηλία
 • Η χορήγηση υποτροφιών στους αθλητές μας που φοιτούν στην Γ' Λυκείου και προετοιμάζονται για την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, οι οποίοι για το 1ο εξάμηνο του 2023 θα έχουν δωρεάν συνδρομή στον Σύλλογο μας (αξίας 315€)
 • Η προβολή στιγμών από το επιτυχημένο Πρόγραμμα Γονέας-Παιδί που διεξάγεται καθημερινά πλέον στον Σύλλογο μας και γίνεται σιγά σιγά θεσμός. Πρόκειται για την παράλληλη εκγύμναση του Γονέα με το Παιδί του εντός του Συλλόγου σε διαμορφωμένο χώρο. Έτσι, ο χρόνος αναμονής μετατρέπεται σε ποιοτικό χρόνο εκγύμνασης και μάλιστα με την υπερσύγχρονη μέθοδο της ηλεκτρομυοδιέγερσης και την πιο εξειδικευμένη πλατφόρμα που υπάρχει στην αγορά, το EMS i-Motion.

Τέλος, ευχάριστο και διαδραστικό χαρακτήρα είχε η διαδικασία κλήρωσης δώρων των χορηγών της Εκδήλωσης μας, όπου σε σύνολο 157 ενεργών αθλητών κληρώθηκαν δώρα συνολικής αξίας άνω των 2500€ και μοιράστηκαν σε 75 τυχερούς. Υπεύθυνοι της κλήρωσης ήταν -ποιοι άλλοι- οι μικροί μας μαθητές, καθώς και μερίδα των χορηγών.

Ευχαριστούμε θερμά τους γονείς για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μας, τους αθλητές μας για τις μοναδικές στιγμές που μας χαρίζουν καθημερινά στις προπονήσεις και τις έντονες συγκινήσεις στους αγώνες, τους χορηγούς της εκδήλωσης, το επαγγελματικό συνεργείο φωτογράφων από την εταιρεία Winners,  το προσωπικό του Koukouletas Team, καθώς και τα Εκπαιδευτήρια "Ο Πλάτων" για την παραχώρηση του χώρου.

Είμαστε δίπλα σας, Είσαστε μαζί μας

Koukouletas Team