ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

Είστε εδώ

EMS i-Motion

Λίγα λόγια για το EMS (Electric Muscle Stimulator)

 

Το EMS, ("Ηλεκτρική διέγερση μυών»), αποτελεί έναν ολοκληρωμένο τρόπο εκγύμνασης, μέσω της χρήσης ηλεκτρικών παλμών. Το κεντρικό νευρικό σύστημα, στην καθημερινή μας ζωή, αποστέλλει συνεχώς ηλεκτρικούς παλμούς στους μύες για τον έλεγχο των μυϊκών μας δράσεων. Το EMS χρησιμοποιεί αυτή τη φυσική αρχή για να φτάσει στα βαθύτερα στρώματα μυών, τα οποία είναι δύσκολο να ενεργοποιηθούν μέσω της συμβατικής προπόνησης.


Η εκγύμναση με το EMS γίνεται ενεργοποιώντας το σώμα και μέσω της ενεργής σωματικής άσκησης. Η σωματική άσκηση, ταυτόχρονα με τη χρήση ηλεκτρομυοδιέγερσης, οδηγεί σε μια πρόσθετη αύξηση της μυϊκής τάσης, παράγοντας έτσι εξαιρετικά αποτελέσματα που δεν μπορούν να επιτευχθούν με κλασσικές μεθόδους εκγύμνασης. Ο γυμναστής μπορεί να ελέγξει κάθε μυϊκή ομάδα προσαρμόζοντας την ένταση της προπόνησης στις δυνατότητες του ασκούμενου, καθώς και λαμβάνοντας υπόψη τους προσωπικούς στόχους του κάθε ασκούμενου. Το EMS σας βοηθά να επιτύχετε ορατά και απτά αποτελέσματα σε σύντομο χρονικό διάστημα.


Το ιστορικό της ηλεκτρικής διέγερσης χρονολογείται από το 1791 με τα πειράματα που πραγματοποίησε ο Luigi Galvani. Η τεχνολογία αυτή έχει καταχωρηθεί ως θεραπευτική μέθοδος αναγνωρισμένη παγκοσμίως, έπειτα από πολλές μελέτες έρευνας, κλινικά και αθλητικά αποτελέσματα, που απέδειξαν την αποτελεσματικότητά της.


Η προπόνηση με το EMS προτείνεται όχι μόνο για αισθητικούς σκοπούς, αλλά και για την ενίσχυση της μυϊκής δομής, την αγγειοποίηση, την λειτουργική αποκατάσταση, καθώς και την ορθοστατική διόρθωση. Όλα αυτά πραγματοποιούνται προστατεύοντας τένοντες και αρθρώσεις.


Το ElectroFitness είναι η σωματική άσκηση που συνδυάζει τα ρεύματα EMS και την ενεργή γυμναστική. Κατ’ αυτόν τον τρόπο, υποβάλλει το σώμα σε έντονη μυϊκή άσκηση, παρόμοια με την αναερόβια ή την ανύψωση βάρους, αλλά χωρίς να προκαλεί κόπωση, δουλεύοντας πάνω στον εγκάρσιο μυ και ενεργοποιώντας όλους τους τύπους ινών του συνδετικού ιστού. Η μέθοδος μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί σε αγωνιστικά αθλήματα.


Η ιατρική αποκατάσταση, η πρόληψη και η καθημερινή πρακτική προσφέρουν σε όλους την ευκαιρία να έχουν άμεσα αποτελέσματα, τα οποία διαφορετικά θα ήταν δυνατά μόνο μετά από αρκετά χρόνια σκληρής δουλειάς με την συμβατική άσκηση.


Η μέθοδος ηλεκτρομυοδιέγερσης σε συνδυασμό με τις ενεργές ασκήσεις, συμβάλλει στην ανάπτυξη και ενίσχυση των μυών. Η μυϊκή ανάπτυξη και η καύση λίπους, με την ταυτόχρονη εφαρμογή άσκησης και ηλεκτρομυοδιέγερσης, είναι δέκα φορές πιο αποτελεσματικές, σε σχέση με την εκτέλεση γυμναστικής και ασκήσεων ενδυνάμωσης ξεχωριστά από τη χρήση ηλεκτρομυοδιέγερσης.

 

Η αποτελεσματικότητα του ElectroFitness βασίζεται στην ταυτόχρονη διέγερση όλου του σώματος. Όλες οι ομάδες μυών εκπαιδεύονται ταυτόχρονα, οπότε ο μέσος χρόνος εκπαίδευσης μειώνεται στο ένα έκτο. Ενώ εκτελούνται βασικές ασκήσεις, παράγονται περίπου 30-40 μικρο-συσπάσεις ανά δευτερόλεπτο των εμπλεκόμενων μυών. Οι συσπάσεις αυξάνονται κατά τη διάρκεια της ώθησης, γεγονός που σημαίνει ότι δημιουργούνται περίπου 36.000 συστολές στους μυς του σώματος σε λιγότερο από 20 λεπτά.


Τα βασικά πλεονεκτήματα του ElectroFitness παρατίθενται παρακάτω:
 

 1. Ταχεία εκγύμναση: 20 λεπτά την εβδομάδα.
 2. Άμεσα και μόνιμα αποτελέσματα.
 3. Ταυτόχρονη δράση σε όλες τις μυϊκές ομάδες.
 4. Μυϊκή άσκηση.
 5. Μεταβολικές αλλαγές και καύση λίπους.
 6. Βελτίωση του δέρματος λόγω αγγειοποίησης.
 7. Κατάλληλο και για τα δύο φύλα, για όλες τις ηλικίες και τους τύπους σώματος

Με τον εξοπλισμό i-motion:

 • Άμεσα αποτελέσματα: 2 μήνες άσκησης ισοδυναμούν με 6 μήνες συμβατικής προπόνησης στο γυμναστήριο.
 • Εξοικονόμηση χρόνου: 20 λεπτά άσκησης ισοδυναμούν με 4 ώρες συμβατικής προπόνησης.
 • Δεν προκαλείται επιβάρυνση των αρθρώσεων ούτε λοιποί τραυματισμοί.
 • Προσωπική επίβλεψη από τον γυμναστή.
 • Εφαρμογή απλών και εύκολων ασκήσεων.
 • Η ηλεκτρομυοδιέγερση αποτελεί μια τεχνολογική πρόοδο που παρέχει εξαιρετικά αποτελέσματα, με γρήγορο και ασφαλή τρόπο, αυξάνοντας τη μυϊκή μάζα και τη δύναμη, ενισχύοντας τη δομή και την ευελιξία του σώματος, βελτιώνοντας το δέρμα και μειώνοντας το λίπος με γρήγορο και σταθερό τρόπο.
 • Βελτιώνουμε τη ζωή των ανθρώπων παρέχοντας ένα αποτελεσματικό και ασφαλές εργαλείο, το οποίο βελτιώνει την εξωτερική εικόνα και ευνοεί τη σωματική υγεία και την πνευματική ισορροπία.
       
i-MOTION TIMETABLE
NAME TIME MONDAY TUESDAY WEDNESDAY THURSDAY FRIDAY
SOL 1 08:00 - 08:45          
SOL 2 08:45 - 09:30          
HERMES 1 09:30 - 10:15          
HERMES 2 10:15 - 11:00          
URANUS 1 11:00 - 11:45          
URANUS 2 11:45 - 12:30          
APHRODITE 1 12:30 - 13:15          
APHRODITE 2 13:15 - 14:00          
EARTH 0 14:00 - 16:00 ΚΛΕΙΣΤΑ ΚΛΕΙΣΤΑ ΚΛΕΙΣΤΑ ΚΛΕΙΣΤΑ ΚΛΕΙΣΤΑ
MARS 1 16:00 - 16.45          
MARS 2 16:45 - 17:30          
ZEUS 1 17:30 - 18:15          
ZEUS 2 18:15 - 19:00          
KRONOS 1 19:00 - 19:45          
KRONOS 2 19:45 - 20:30          
LUNA 1 20:30 - 21:15          
LUNA 2 21:15 - 22:00          

 

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στα: 2106007928, 6938522738