14ο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Poomsae 1-5 Απριλίου 2019 Αττάλεια Τουρκίας - ΧΑΛΚΙΝΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ

 14ο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Poomsae 1-5 Απριλίου 2019, Αττάλεια Τουρκίας - ΧΑΛΚΙΝΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ

 

Ολοκληρώθηκε σήμερα το 14ο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Poomsae και με το Χάλκινο Ευρωπαϊκό μετάλλιο του Κολοβού και της Ξυλά (1η φορά στα χρονικά για την χώρα μας σε Poomsae) στις αποσκευές μας επιστρέφουμε περήφανοι και γεμάτοι από μοναδικές εμπειρίες αύριο το μεσημέρι!

Ένα μετάλλιο που προσφέρει στον Γιάννη και την Δανάη την ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΑΝΕΥ ΠΟΣΟΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥ, ΚΑΘ'ΥΠΕΡΒΑΣΗ ΤΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ ΕΙΣΑΚΤΕΩΝ.

Ένα μετάλλιο που μετά την περσινή μεγάλη επιτυχία στο Παγκόσμιο Beach Championship στη Ρόδο( Χάλκινη η Ξυλά), έρχεται να αποδείξει ότι το Ελληνικό Poomsae έχει πλέον τις βάσεις να πρωταγωνιστήσει και στο εξωτερικό, όπως συμβαίνει διαχρονικά στο Kyorugi που μας έχει δώσει αμέτρητες χαρές.

Ένα μετάλλιο που έφερε τους Έλληνες πιο κοντά μετά από τις προκρίσεις τους σε Γερμανία και Βουλγαρία, χωρίς κοινή προετοιμασία και φώναζαν μαζί για το εθνόσημο.

Ένα μετάλλιο αφιερωμένο σε όλο το Ελληνικό Ταεκβοντό με την ευχή να συσταθεί Εθνική Ομάδα Poomsae και να έχουν συνέχεια οι επιτυχίες του 2018 και 2019.

Αγωνίστηκε και ο Μιχαήλ σήμερα στην κατηγορία Poomsae Individual Junior ολοκληρώνοντας την προσπάθεία του στον 1ο γύρο, αφήνοντας υποσχέσεις για το μέλλον καθώς θα βρίσκεται στην ίδια ηλικιακή κατηγορία έως και το 2021.

Συνολικά, τα "δικά μας" παιδιά του AC TKD Agia Paraskevi και του AC GERAKAS TKD αγωνίστηκαν στις κατηγορίες:

ΛΑΖΑΡΙΔΟΥ - FREESTYLE POOMSAE +17

ΞΥΛΑ/ΚΟΛΟΒΟΣ -FREESTYLE POOMSAE PAIR -17 ΧΑΛΚΙΝΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ

ΛΥΡΩΝΗΣ-ΜΠΟΥΝΤΟΣ, ΚΟΛΟΒΟΣ, ΞΥΛΑ(6η στην Ευρώπη στο Ατομικό) FREESTYLE POOMSAE -17

ΚΟΥΤΣΟΓΙΑΝΝΗ/ΛΥΡΩΝΗΣ-ΜΠΟΥΝΤΟΣ RECOGNIZED POOMSAE PAIR JUNIOR (16άδα)

ΛΥΡΩΝΗΣ-ΜΠΟΥΝΤΟΣ RECOGNIZED POOMSAE INDIVIDUAL JUNIOR

 

Θερμές ευχαριστίες και πάλι στην εταιρεία GEOAXIS για την ευγενική χορηγία στους αθλητές μας. (Ρουχισμός) Geoaxis Property Valuation Services

Τέλος, Συγχαρητήρια στους υπόλοιπους Έλληνες που αγωνίστηκαν για 1η φορά μετά από προκρίσεις στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα: ΓΚΙΚΑ, ΛΑΚΗ, ΠΑΠΑΘΩΜΑ, ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ, ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΗ, ΓΙΑΛΑΜΑΣ, ΚΑΛΤΣΑ, ΚΩΣΤΑΚΗ, ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΥ.